Despre noi

Cuvantul fondatorului

Inca din 1996, cand s-a consolidat pentru prima oara ideea infiintarii unei afaceri in Romania, nu am gandit doar un business care sa aduca beneficii financiare fondatorilor, ci sa realizez prin viziunea care s-a nascut, o entitate care sa serveasca un segment in plina expansiune, ne-exploatat inca, cu un potential urias in ceea ce priveste diversificarea produselor si serviciilor oferite. Astfel, misiunea HARGHITA HOLDING a fost din prima zi indeplinita: si anume, ca prin importul si comercializarea produselor si consumabilelor de igiena si de curatenie, sa devina un jucator important intr-un domeniu ca s-a dovedit a fi cu adevarat de viitor.

Istoria noastra

Am parcurs in cei peste 18 ani de activitate drumul de la un VIS la o REALITATE: de la acoperirea unor simple nevoi in piata, cu doar 3 angajati, la profesionalizarea managementului curateniei in Romania, fiind printre deschizatorii de drum in acest domeniu. In toti acesti ani, compania noastra a trecut prin transformari profunde si evolutii spectaculoase, vizibile, dar mai ales palpabile pentru furnizori, angajati si parteneri: astfel ca, in paralel cu modelul clasic de vanzare prin distributie indirecta si retail, in 2011 a fost creata divizia profesionala (B2B), avand ca scop oferirea de solutii profesionale integrate de curatenie. Prin acest concept am definit practic – printre primii in Romania – nevoile de aplicare a noilor tehnologii inovatoare in materie de curatenie, in orice industrie. In ultimii ani s-a consolidat echipa noastra de profesionisti, specializata in managementul eficient al curateniei, devenind astfel un sprijin real pentru clientii nostri in oferirea de solutii integrate personalizate.

Echipa de experti

Suntem o echipa de profesionisti care ne dezvoltam continuu. Din anul 2015 am urcat inca o treapta in evolutia noastra : trecand de la nivelul de “produs si servicii” la nivelul de “brand”, prin redefinirea identitatii noastre vizuale in linie cu ceea ce am devenit si am dovedit in ultimii ani. HARGHITA HOLDING exprima prin noua identitate vizuala forta conceptului H2H (human to human, bazata pe relatia cu clientul si grija pentru acesta), care intamplator sau nu, reprezinta si initialele companiei noastre.

Va invit sa ne fiti alaturi in evolutiile noastre prezente si viitoare! Drumul pe care l-am ales este drumul progresului si al inovatiei, fara de care ar fi imposibil sa tinem pasul cu provocarile vremurilor de azi.

Szabó Dezső

Fondator, Director General HARGHITA HOLDING

Harghita Holding

HARGHITA HOLDING a fost constituita in 1996. Parcul logistic, principalul depozit (de peste 3000 mp) si facilitatile principale ale companiei se intind pe o suprafata de 1,5 ha in localitatea Porumbenii Mici din judetul Harghita. De asemenea, exista doua depozite regionale in Cluj si in Bucuresti.

In prezent, portofoliul de produse cuprinde peste 1500 de articole, provenind de la furnizori de top la nivel european si global, cu branduri puternice, principalii nostri furnizori avand o experienta de peste 100 de ani in industrie (un total de 61 de furnizori romani si straini).

Prin modelul de business acoperim intreg cuprinsul tarii, activand atat in zona de B2C cat si B2B. Cei 12 consilieri in vanzari ofera sprijin profesional in alegerea echipamentelor, accesoriilor, produselor, formulelor, solutiilor si serviciilor de igiena si curatenie, in functie de specificul fiecarei industrii.

HARGHITA HOLDING este certificata ISO9001 si ISO9014 si are o cifra de afaceri anuala de peste 3 milioane de euro

Noi, cei de la HARGHITA HOLDING, suntem furnizorul de produse, servicii si solutii flexibile, integrate, personalizate si complete de curatenie oferind consultanta si sprijin profesional.

 

Ne propunem sa fim pentru clientii nostri prima si cea mai potrivita alegere pentru calitatea si eficienta managementului curateniei, in orice industrie.

 

Sa fim recunoscuti ca experti in solutii profesionalizate, integrate si personalizate pentru curatenie de catre partenerii si clientii nostri.

  • Sa inovam continuu prin dezvoltarea de noi servicii si de sisteme integrate de management al curateniei.

 

  • Sa dezvoltam solutii de curatenie perfect adaptate nevoilor pietei locale cat si nevoilor individuale ale clientilor nostri.

 

  • Sa integram expertiza in dezvoltarea celor mai bune solutii de curatenie, cu experienta in derularea de proiecte complexe si cu grija fata de respectarea cerintelor de calitate si eficienta din partea clientilor nostri.

Pasiune: Credem ca pasiunea pentru profesie si atentia sporita la detalii sunt esentiale pentru a ne plia perfect pe nevoile clientilor nostri.

 

Competente: Investim in invatare si dezvoltare continua pentru a fi la zi cu noutatile din industrie si pentru a putea asigura astfel un transfer eficient de know how catre clientii nostri.

 

Respect: Ne-am dezvoltat prin respectul aratat fata de angajati si fata de partenerii care sunt dintotdeauna o parte integranta a reusitei noastre.

 

Grija: Suntem un sprijin profesional pentru clientii si partenerii nostri, ne dezvoltam pe baza colaborarii stranse cu acestia si transformam relatiile business to business (B2B) in relatii human to human (H2H) pe termen lung. Nu ne limitam la a ”deservi” ci acordam sprijin real, pentru ca ne pasa.

Suntem prezenti la cele mai importante targuri si expozitii nationale si europene din domeniu pentru a identifica cei mai buni furnizori care raspund cerintelor si valorilor noastre privind calitatea produselor si serviciilor. Pe parcursul dezvoltarii sistemului de relatii de afaceri și a parteneriatelor, tinem cont de capacitatea economica si de productie, de caracteristicile logisticii, precum si de natura produselor – ceea ce este foarte important pentru noi deoarece selectionam cu atentie mai ales producatori certificati pentru produsele ecologice.

 

Stim ca imaginea companiei noastre poate fi influentata de comportamentul si de portofoliul de produse al furnizorilor noștri. Din acest motiv, suntem extrem de atenti la comportamentul de piata al fiecarui furnizor, astfel incat, calitatea oferita de către acestia sa ne consolideze pozitia in piata. Datorita acestei monitorizari stricte, ne-am construit un portofoliu in care exista produse de o calitate superioara, care provin de la furnizori cu un comportament de piata responsabil, a caror soliditate este garantata pe piata europeana de multi ani, atat prin calitatea produselor si serviciilor cat si prin preturi.

 

Printre partenerii nostri se afla astfel companii de renume si cu traditie din Europa, producatori de solutii de curatare, materiale, consumabile, echipamente si accesorii pentru curatenie, unii dintre ei cu o istorie de peste 100 de ani si care au revolutionat piata serviciilor de curatenie. De la acestia preluam in mod permanent cele mai noi metodologii de testare si evaluare, know-how-ul necesar pentru a oferi clientilor nostri un sprijin profesional de calitate si, de asemenea, cele mai noi informatii si produse din domeniu.

Sediul HARGHITA HOLDING se afla in Porumbenii Mici, un mic sat cu aproximativ 600 de locuitori din comuna Porumbeni, judetul Harghita. Suntem principalul anagajator si principalul partener pentru comunitatea locala. De asemenea, am achizitionat aici doua cladiri construite in anii 60 aflate atunci intr-o stare deplorabila. Am investit in modernizarea lor si azi, in aceste cladiri, derulam intreaga activitate a companiei si, in acelasi timp, organizam cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala.

 

Ne-am asumat un rol serios in dezvoltarea comunitatii locale deoarece credem ca bunastarea oamenilor din comunitate este o conditie si pentru reusita noastra in business. De aceea, suntem un partener constant pentru administratia locala impreuna cu care gasim solutii pentru finantarea proiectelor comunitatii. Un astfel de proiect este si cel al alimentarii cu gaz a localitatii Porumbenii Mici, proiect in care ne-am implicat prin achizitii care au furnizat resursele financiare pentru implementarea proiectului.