Despre noi

Cuvantul fondatorului

„Inca din 1996, cand s-a consolidat pentru prima oara ideea infiintarii unei afaceri in Romania, nu am gandit doar un business care sa aduca beneficii financiare fondatorilor, ci sa realizez o entitate care sa serveasca un segment in plina expansiune.

Astfel, misiunea HARGHITA HOLDING a fost din prima zi indeplinita: prin importul si comercializarea produselor si consumabilelor de igiena si de curatenie sa devina un jucator important intr-un domeniu in crestere.

Istoria noastra

VIS

 

Am parcurs in cei peste 20 ani de activitate drumul de la un VIS la o REALITATE: de la acoperirea unor simple nevoi in piata la profesionalizarea managementului curateniei in Romania, fiind printre deschizatorii de drum in acest domeniu.

 

TRANSFORMARI

In toti acesti ani, compania noastra a trecut prin transformari profunde si evolutii spectaculoase, vizibile, dar mai ales palpabile pentru furnizori, angajati si parteneri. In paralel cu modelul clasic de vanzare prin distributie indirecta, in 2011 a fost creata divizia profesionala, avand ca scop oferirea de solutii profesionale integrate de curatenie. Prin acest concept am definit practic nevoile de aplicare a noilor tehnologii inovatoare de curatenie, in orice segment industrial.

 

PROFESIONALISM

S-a consolidat echipa noastra de profesionisti, specializata in managementul eficient al curateniei, devenind astfel un sprijin real pentru clientii nostri in oferirea de solutii integrate personalizate.

Echipa de experti

Suntem o echipa de profesionisti care ne dezvoltam continuu. Din anul 2015 am urcat inca o treapta in evolutia noastra, trecand de la nivelul de “produs si servicii” la nivelul de “brand”, prin redefinirea identitatii noastre vizuale.

 

HUMAN TO HUMAN

HARGHITA HOLDING exprima prin noua identitate vizuala forta conceptului H2H (bazata pe relatia cu clientul si grija pentru acesta), care intamplator sau nu, reprezinta si initialele companiei noastre.

Va invit sa ne fiti alaturi in evolutiile noastre prezente si viitoare! Drumul pe care l-am ales este drumul progresului si al inovatiei, fara de care ar fi imposibil sa tinem pasul cu provocarile vremurilor de azi”.

Szabó Dezső

Fondator, Director General HARGHITA HOLDING

Harghita Holding

LOGISTICA

Parcul logistic, depozitul central (de peste 3000 mp) si facilitatile principale ale companiei se intind pe o suprafata de 1,5 ha in localitatea Porumbenii Mici din judetul Harghita. De asemenea, exista doua depozite regionale in Bucuresti si in Cluj.

 

PRODUSE

In prezent, portofoliul de produse cuprinde peste 1500 de articole, provenind de la furnizori de top la nivel european si global, cu branduri puternice. Principalii nostri furnizori au o experienta de peste 100 de ani in domeniu.

Prin modelul de business acoperim intreg teritoriul tarii, activand in zona de B2B.

 

SERVICII

Consilierii nostrii in vanzari ofera sprijin profesional in alegerea echipamentelor, accesoriilor, produselor, formulelor, solutiilor si serviciilor de igiena si curatenie, in functie de specificul fiecarei industrii.

HARGHITA HOLDING este certificata ISO9001 si ISO9014 si are o cifra de afaceri anuala de peste 3.5 milioane de euro.

Noi, cei de la HARGHITA HOLDING, suntem furnizorul de produse, servicii si solutii flexibile, integrate, personalizate si complete de curatenie oferind consultanta si sprijin profesional.

 

Ne propunem sa fim pentru clientii nostri prima si cea mai potrivita alegere pentru calitatea si eficienta managementului curateniei, in orice industrie.

 

Sa fim recunoscuti ca experti in solutii profesionalizate, integrate si personalizate pentru curatenie de catre partenerii si clientii nostri.

Inovatie
  • Sa inovam continuu prin dezvoltarea de noi servicii si de sisteme integrate de management al curateniei.

 

Dezvoltare
  • Sa dezvoltam solutii de curatenie perfect adaptate nevoilor pietei locale cat si nevoilor individuale ale clientilor nostri.

 

Integrare
  • Sa integram expertiza in dezvoltarea celor mai bune solutii de curatenie, cu experienta in derularea de proiecte complexe si cu grija fata de respectarea cerintelor de calitate si eficienta din partea clientilor nostri.
Pasiune

Credem ca pasiunea pentru profesie si atentia sporita la detalii sunt esentiale pentru a ne plia perfect pe nevoile clientilor nostri. De la un vis la o realitate.

 

Competente

Investim in invatare si dezvoltare continua pentru a fi la zi cu noutatile din industrie si pentru a putea asigura astfel un transfer eficient de know how catre clientii nostri.

 

Respect

Ne-am dezvoltat prin respectul aratat fata de angajati si fata de partenerii care sunt dintotdeauna o parte integranta a reusitei noastre.

 

Grija

Suntem un sprijin profesional pentru clientii si partenerii nostri, ne dezvoltam pe baza colaborarii stranse cu acestia si transformam relatiile business to business (B2B) in relatii human to human (H2H) pe termen lung. Nu ne limitam la a ”deservi”, ci acordam sprijin real, pentru ca ne pasa.

IDENTIFICAM

Suntem prezenti la cele mai importante targuri si expozitii nationale si europene din domeniu pentru a identifica cei mai buni furnizori care raspund cerintelor si valorilor noastre privind calitatea produselor si serviciilor. Pe parcursul dezvoltarii sistemului de relatii de afaceri și a parteneriatelor, tinem cont de capacitatea economica si de productie, de caracteristicile logisticii, precum si de natura produselor.

TESTAM

Stim ca imaginea companiei noastre poate fi influentata de comportamentul si de portofoliul de produse al furnizorilor nostri. Din acest motiv, suntem extrem de atenti la comportamentul de piata al fiecarui furnizor, astfel incat, calitatea oferita de către acestia sa ne consolideze pozitia in piata. Datorita acestei monitorizari stricte, ne-am construit un portofoliu in care exista produse de o calitate superioara, care provin de la furnizori cu un comportament de piata responsabil.

OFERIM

Printre partenerii nostri se afla companii de renume si cu traditie din Europa, producatori de solutii de curatare, materiale, consumabile, echipamente si accesorii pentru curatenie. Unii dintre ei au o istorie de peste 100 de ani si care au revolutionat piata serviciilor de curatenie. De la acestia preluam in mod permanent cele mai noi metodologii de testare si evaluare, know-how-ul necesar pentru a oferi clientilor nostri un sprijin profesional de calitate si cele mai noi informatii si produse din domeniu.

Sediul HARGHITA HOLDING se afla in Porumbenii Mici, un mic sat cu aproximativ 600 de locuitori din comuna Porumbeni, judetul Harghita. Suntem principalul anagajator si principalul partener pentru comunitatea locala.

Am achizitionat aici doua cladiri construite in anii 60 aflate intr-o stare deplorabila. Am investit in modernizarea lor si azi, in aceste cladiri avem sediul si depozitul central si, in acelasi timp, organizam cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala.

 

Dezvoltare

Ne-am asumat un rol serios in dezvoltarea comunitatii locale deoarece credem ca bunastarea oamenilor din comunitate este o conditie si pentru reusita noastra in business. De aceea, suntem un partener constant pentru administratia locala impreuna cu care gasim solutii pentru finantarea proiectelor comunitatii.