Solutii integrate

Apeleaza la serviciile unui singur partener sa economisesti bani si timp! Solutii integrate, profesionale, personalizate!

 

Daca esti administrator firma si pentru tine conteaza

  • solutii de inlaturare a murdariei care sa fie adaptate la tipul de suprafata, pentru tipul de pete specifice
  • produse de curatare profesionale care sa aiba concentratia optima
  • un pret care sa-ti optimizeze bugetul
  • cum poti sa reduci timpul de actiune in procesul de curatare
  • sa beneficiezi de calitate superioara a curateniei, si te intereseaza training si consiliere pentru echipa ta,

solutiile noastre integrate profesionale de curatenie sunt ceea ce ai nevoie.

De ce solutii integrate?

Este esential sa ai produsele potrivite, in concentratia potrivita, cu raportul de pret calitate optime pentru tine. Noi vrem sa devenim consultantii tai de incredere, pe noi nu ne intereseaza doar sa ne devii client. Pentru noi e important sa te ajutam sa achizitionezi cele mai bune produse si servicii de curatenie. De fiecare data. Toate informatiile si recomandarile pe care ti le oferim te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta, atat din punctul de vedere al calitatii serviciilor de curatenie, cat si din punctul de vedere al rentabilitatii business-ului.

De ce solutii profesionale?

Pentru echipa ta profesionista curatenia este prioritara, de aceea oferim produse si servicii complexe si complete. Produsele din portofoliul nostru sunt insotite de recomandari, indicatii, retetare, proceduri si tehnici de aplicare, care garanteaza calitatea serviciului de curatenie.
Pentru a asigura profesionalismul nostru si al partenerilor nostrii organizam sesiuni periodice de training, demo-uri si teste pentru solutiile si produsele noastre de curatenie.

De ce solutii personalizate?

Pentru ca exista multe tipuri de suprafete si nenumarate tipuri de depuneri si murdarii la care trebuie aplicate solutii de curatare adaptate.
Unele companii au nevoie de solutii de curatare cu actiune rapida, de echipamente foarte performante si de training intensiv al echipelor lor, altii au nevoie de solutii de curatare cu o formula extrem de precisa, pentru un anumit tip de murdarie, pentru un anumit tip de suprafata.
Consultantii de la HARGHITA HOLDING ofera pachete de consiliere, recomandari de formule si concentratii de produse / servicii de curatenie, echipamente profesionale si suport de training. Pe langa aceasta abordare personalizata şi angajamentul luat, ne asumam şi o doza importanta de responsabilitate. Acesta este motivul pentru care, pe langa produse, oferim şi informaţii privind utilizarea corecta a acestora, calcularea costurilor (rentabilitate) si service-ul echipamentelor.

Esenţa acestui model de business se bazeaza pe doua componente importante:

a. Sprijin pentru client – in calitatea de client al solutiilor profesionale integrate de curatenie intotdeauna ai alaturi o echipa de profesionisiti care va fi gata sa-ti raspunda la intrebari, sa-ti ofere solutii sau sa-ti ofere training si know-how echipei tale

b. Servicii complete – vei beneficia de servicii rapide de livrare din stocul nostru permanent de produse, logistica si suport in ceea ce priveste service-ul echipamentelor.