Cladiri de birou

Periodicitate, flexibilitate, rapiditate – curatarea cladirilor de birouri

 

Una dintre componentele importante ale managementului cladirilor de birouri, de locuinte, a ansamblurilor rezidentiale este asigurarea periodica a curateniei. Este un proces care necesita flexibilitate la maxim din partea echipei de curatare, trebuie sa se realizeze in intervale de timp prestabilite astfel incat sa nu afecteze activitatea antreprenorilor care lucreaza in incinta, pastrand un inalt nivel de calitate. Un alt component de baza este utilizarea produselor de curatat specializate pentru tipul de suprafata cu masini sau echipamente adecvate.
Partenerilor care realizeaza curatenia in ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri oferim posibilitatea de a alege intre diferite combinatii de produse și solutii de curatare (cu diverse concentratii, timpi de actiune, timpi de uscare, protejare a suprafetei respective etc), propunem echipamente manuale sau automatizate pentru curatare umeda sau uscata si asiguram consumabile si echipamente de protectie de cea mai buna calitate.

Solutii de curatenie pentru business-uri cu standarde inalte

 

Prin solutiile de curatenie integrate oferite acoperim intreaga gama de solicitari specifice:

 

  • solutii de curatare, igienizare, protectie si dezinfectare pentru orice tip de suprafata (mochete, covoare, pardoseli de toate tipurile, suprafete de lemn, plastic, sticla, metal)
  • materiale consumabile de curatenie de cea mai buna calitate
  • consumabile, produse de igiena si dispensere (hartie, sapun lichid etc)
  • echipamente de curatenie profesionale pentru birouri si pentru spatiile comune din cladire
  • consiliere pentru identificarea celor mai bune solutii de curatenie adaptate cerintelor specifice