Industrie

Grad ridicat de murdarie – satisfactie mai mare dupa inlaturare

 

Clientii nostri din industrie trebuie sa curete suprafete cu grad ridicat de murdarire (fabrici, hale de productie, ateliere, service-uri auto etc). Ei au cel mai mult nevoie de solutii de curatenie adevarat integrate si complete pentru a putea fi eficiente.

Pentru acestia, oferim gama specializata de solutii de curatenie, consumabile, echipamente profesioniste si produse de protectie si intretinere.

Solutii si produse de curatenie pentru industrie

 

In domeniul industrial curatenia este mai mult decat o necesitate estetica. Curatenia este necesara pentru indeplinirea standardelor de mediu si de sanatate. Este adesea un proces care consuma timp si care blocheaza productia, afectand profitabilitatea companiei si, in cazuri grave poate afecta si sanatatea oamenilor.

Solutiile integrate de curatenie pentru industrie sunt special dezvoltate pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte din domeniu:

  • respectarea 100% a standardelor și reglementarilor legale in ceea ce priveste igiena, impactul produselor asupra mediului și protejarea utilizatorilor;
  • solutii de curatenie profesionale si eficiente cu timpi de actiune redusi (pentru scaderea timpului alocat pentru curatenie);
  • echipamente de curatenie profesionale care sunt special proiectate pentru mediul industrial;
  • proceduri, solutii de curatenie cu retete, compozitie si concentratii optime pentru protejarea suprafetelor curatate si pentru tratarea acestora pentru a rezista mai mult la agenti specifici de murdarire;
  • utilizarea de solutii si consumabile de curatenie sigure pentru mediu si pentru angajatii companiei;
  • consultanta specializata pentru a ajuta clientul sa aleaga cea mai eficienta combinatie de produse si solutii de curatenie, avand continutul si concentratia optima, materiale de protectie, consumabile si echipamente profesionale.