Institutii

Institutii curate – nu este un vis!

 

Atunci cand curatenia intr-o institutie se face cu resurse proprii, eficienta si usurinta intregului proces este esential. Pentru clientii care au nevoie de curatenie impecabila in scoli, gradinite, spitale, cladiri ale administratiei publice, am dezvoltat gama de solutii integrate de curatenie, avand in prim plan specificul cerintelor acestora.

Asigurarea unui standard ridicat de curatenie si igiena (mai ales in institutii precum spitale, gradinite, scoli etc) este obligatorie pentru functionarea acestora. In acelasi timp insa, este nevoie de procese de incredere, si solutiile de curatare, igienizare etc trebuie sa fie in unele cazuri certificate (antialergenice, cu un grad ridicat de neutralizare a germenilor etc).

Curatenie profesionala in fiecare zi.

 

Prin solutiile integrate oferite pentru aplicari in institutii publice asiguram curatenie sigura, de foarte buna calitate, usor de realizat si cu produse, echipamente si consumabile care ofera utilizatorului executie confortabila si facila.

Solutiile integrate de curatenie oferite includ:

 

  • solutii si produse de curatenie pentru igienizare si dezinfectie a spatiilor publice, a bailor, toaletelor, spatiilor de luat masa etc
  • dispensere si consumabile profesionale pentru produse din hartie (servetele, role etc)
  • produse pentru spalarea si curatarea zonelor alimentare, de iginea alimentara si de spalare a veselei
  • echipamente de curatenie profesionale
  • consumabile si materiale de protectie.
SEAP/SICAP

Hargita Holding ofera institutiilor produse de curatare, atat pentru proiecte mici, cat si pentru proiecte mari.

Pe langa produsele de curatenie de igienizare si dezinfectie a spatiilor publice, a bailor, spatiilor de luat masa, oferim o gama larga de echipamente de curatenie, aspiratoare umed-uscat, si ustensiile pentru stergerea suprafetelor si a podelelor.