Consiliere

Nu exista depuneri identice. Murdaria are 100 de fete sau 1000! Raspunsuri la nevoi diferite – consiliere profesionala. Fiecare solicitare este speciala, fiecare pata este diferita si are nevoie de solutii diferite de inlaturare. Oricare dintre segmentele industriei are specificul sau privind tipurile de solutii si echipamente de curatenie. Atingerea standardelor de curatanie, alegerea solutiilor optime, de durata, complexitatea procedurilor si echipamentelor de curatenie nu este deloc usor.

  • Cat timp dureaza o interventia de curatare a unei suprafete din pardoseli diferite?
  • Este mai bine sa folosesc echipamente de curatare uscata sau umeda pentru acest tip de pardoseala?
  • Care este cea mai eficienta solutie de curatare pentru materialele textile sensibile?
  • Cu ce echipamente si ce consumabile sa intervenim sa optimizam costurile serviciilor de curatare?
Intrebari la care nu trebuie sa dai raspuns singur.

 

Din experienta pe care o avem, majoritatea problemelor cauzate de ineficienta serviciilor de curatenie si, implicit de costurile crescute pentru asiguarea acestora, vin din achizitionarea de către client de solutii de curatenie netesate, cu specificatii tehnice care nu sunt optime, cumpararea de echipamente de curatenie care nu sunt potrivite si utilizarea acestor solutii si echipamente cu nerespectarea specificatiilor aferente.

La HARGHITA HOLDING nu vindem numai produse de curatenie, ci te consiliem pentru a-ti dezvolta solutii integrate profesionale de curatare!

 

Curatenia de calitate inseamna produse eficiente, echipamente potrivite, know-how si bune practici dovedite!
Putem sa iti indicam cele mai eficiente solutii de curatenie pentru diverse tipuri de suprafete, cu diversi timpi de uscare, cu protectie sau nu, ecologice, echipamente de curatenie profesionale, adaptate pentru activitati de intretinere sau specializate.
Testam produsele pe diverse tipuri de materiale, comparam eficienta, durata de uscare, gradul de protectie, costurile de utilizare si nivelul de complexitate al procedurilor pentru a-ti oferi cea mai buna solutie de curatenie.

In urma evaluarii necesitatii clientului, consultantul de vanzari impreuna cu managerul de produse, prezinta o solutie optima atat din punct de vedere al costurilor cat si a nevoilor sau asteptarilor clientului.

Odata ce am stabilit cerintele , ii oferim sprijin profesional prin intalniri directe si prezentari demonstrative, telefonic si pe email dar, mai ales in cadrul seminariilor si training-urilor pe care le derulam la sediul HARGHITA HOLDING in centrul nostru educational, cu scopul de a transmite bune practici catre orice client, astfel incat acesta sa utilizeze produsul achizitionat la potentialul sau maxim.

Ulterior stabilirii necesitatii clientului, realizam calculele raporturilor de costuri necesare satisfacerii nevoilor sale care constau in stabilirea tipului de produs, a concentratiilor optime, a costurilor pe unitate de suprafata etc. Cand vorbim de costuri si eficienta ne gandim la: pretcalitatetimp, resursa umana (cele patru elemente fundamentale care definesc eficienta procesului de curatenie profesionala). De aceea, rolul nostru ca si consultanti este de a identifica cei mai buni parametri pentru: compoziţia şi concentraţia soluţiei, temperatura, timpul de actiune, acţiunea mecanica.

Gasirea unei proportii optime in utilizarea acestor patru elemente conduce la rezultate şi mai eficiente in acest domeniu al curateniei. Daca nu respectam proportiile prescrise, pregatim o concentratie mai mica, scadem timpul necesar curateniei, atunci risipim timpul, eventual banii nostri, etc.

In baza acestor informatii, clientul poate alege in cunostinta de cauza produsele potrivite. Si pentru ca dorim sa usuram procesul decizional, oferim clientului o prezentare a produselor si evaluam impactul produsului pe diferite tipuri de suprafete.

  • avem zeci de ore de training derulate la producatori de top la nivel mondial pentru produse si echipamente de curatenie
  • am dezvoltat sute de retete de curatare pentru toate tipurile de materiale si adaptate pentru orice fel de cerinta
  • am testat sute de combinatii (proceduri + retete de curatenie + echipamente profesionale + materiale si solutii de protectie) pentru a gasi cele mai eficiente solutii profesionale integrate de curatenie
  • am testat in toate conditiile materialele si produsele de protectie pentru a te asigura ca echipa ta este permenent in siguranta
  • stim ce produse si echipamente poti folosi pentru a face curatenie mai repede, mai eficient, cu o durata minima de interventie, la standarde ridicate
  • testam impreuna toate solutiile integrate de curatenie si te ajutam obtii beneficii maxime din utilizarea lor

Ai nevoie de consultanta pentru a identifica cele mai bune solutii de curatenie pentru compania ta si pentru a gasi cel mai un pachet de produse & echipamente de curatenie adaptate nevoilor tale? Contacteaza-ne si vei obtine rezultate mai bune prin serviciile nostre de consiliere profesionala!