Consiliere

Raspunsuri la nevoi diferite – consilierea profesionala

 

Fiecare solicitare este speciala, fiecare pata este diferita si are nevoie de solutii diferite de inlaturare. Oricare dintre segmentele industriei are specificul sau privind tipurile de solutii si echipamente de curatenie. Consilierea profesionala consta in raspunsuri date la intrebari, solutii oferite la nevoi diferite.

Atingerea standardelor de curatenie, alegerea solutiilor optime, de durata, complexitatea procedurilor si echipamentelor de curatenie nu este deloc usor.

 • Cat timp dureaza o interventie de curatare a unei suprafete din pardoseli diferite?
 • Este mai bine sa folosesc echipamente de curatare uscata sau umeda pentru acest tip de pardoseala?
 • Care este cea mai eficienta solutie de curatare pentru materialele textile sensibile?
 • Cu ce echipamente si ce consumabile sa intervenim sa optimizam costurile serviciilor de curatare?
La aceste intrebari nu trebuie sa dai raspuns singur. Apeleaza la consultanta specializata ca sa primesti solutii la probleme diferite.

 

Majoritatea problemelor cauzate de ineficienta serviciilor de curatenie si, implicit costurile crescute, vin din achizitionarea de către client de solutii de curatenie neadecvate.

Cumpararea de echipamente de curatenie nepotrivite si utilizarea acestor solutii si echipamente cu nerespectarea specificatiilor aferente duce la risipa.

La HARGHITA HOLDING nu vindem numai produse de curatenie, ci te consiliem pentru a-ti dezvolta solutii integrate profesionale de curatare!

Consiliere – raspunsuri la nevoi diferite!

 

Curatenia de calitate inseamna produse eficiente, echipamente potrivite, know-how si bune practici dovedite!

Putem sa iti indicam cele mai eficiente solutii de curatenie pentru diverse tipuri de suprafete. Oferta noastra contine echipamente de curatenie profesionale, adaptate pentru activitati de intretinere sau specializate. Utilizand conform specificatiilor, consumabile profesionale livrate asigura performanta si curatenie impecabila, fara risipa de bani.

Testam produsele pe diverse tipuri de materiale, comparam eficienta, durata de uscare, gradul de protectie, costurile de utilizare si nivelul de complexitate al procedurilor pentru a-ti oferi cea mai buna solutie de curatenie.

Identificare

In urma evaluarii necesitatii clientului, consultantul de vanzari impreuna cu managerul de produse, prezinta o solutie optima. Ofera consultanta atat din punct de vedere al costurilor, cat si a nevoilor sau asteptarilor clientului.

Pe baza cerintelor

Odata ce am stabilit cerintele, iti oferim sprijin profesional prin intalniri directe , telefonic sau pe email, si prezentari demonstrative. Cea mai mare eficienta au seminariile si training-urile derulate in centrul nostru educational, cu scopul de a transmite bune practici catre orice client. Astfel partenerul nostru poate sa utilizeze produsul achizitionat la potentialul sau maxim.

Produse si costuri

Ulterior stabilirii necesitatii clientului, realizam calculele raporturilor de costuri prin stabilirea tipului de produs, a concentratiilor optime, a costurilor pe unitate de suprafata etc. Cand vorbim de costuri si eficienta ne gandim la: pretcalitatetimp, resursa umana. Aceste sunt cele patru elemente fundamentale care definesc eficienta procesului de curatenie profesionala. De aceea, rolul nostru ca si consultanti este de a identifica cei mai buni parametri pentru: compozitia si concentratia solutiei, temperatura, timpul de actiune, actiunea mecanica.

Gasirea unei proportii optime in utilizarea acestor patru elemente conduce la rezultate si mai eficiente in acest domeniu al curateniei. Daca nu se respecta proportiile prescrise, se pregateste o concentratie mai mica sau scade timpul necesar curateniei, atunci se risipa timpul, eventual banii, etc.

In baza acestor informatii, clientul poate alege in cunostinta de cauza produsele potrivite.

Si pentru ca dorim sa usuram procesul decizional, oferim clientului o prezentare a produselor si evaluam impactul produsului pe diferite tipuri de suprafete.

Avantajul nostru
 • Avem zeci de ore de training derulate la producatori de top la nivel mondial pentru produse si echipamente de curatenie.
 • Am dezvoltat sute de retete de curatare pentru toate tipurile de materiale si adaptate pentru orice fel de cerinta.
 • Am testat sute de combinatii (proceduri + retete de curatenie + echipamente profesionale + materiale si solutii de protectie) pentru a gasi cele mai eficiente solutii profesionale integrate de curatenie.
 • Am testat in toate conditiile materialele si produsele de protectie pentru a te asigura ca echipa ta este permanent in siguranta.
 • Stim ce produse si echipamente poti folosi pentru a face curatenie mai repede, mai eficient, cu o durata minima de interventie, la standarde ridicate.
 • Testam impreuna toate solutiile integrate de curatenie si te ajutam obtii beneficii maxime din utilizarea lor.
 • Avem sprijinul producatorilor de renume mondiala, oferim permanent solutii imbunatatite clientilor.

Ai nevoie de consultanta pentru a identifica cele mai bune solutii de curatenie pentru compania ta si pentru a gasi cel mai un pachet de produse si echipamente de curatenie adaptate nevoilor tale?

Contacteaza-ne si vei obtine rezultate mai bune prin serviciile nostre de consiliere profesionala!