Ecobusiness

Datorita experientei acumulate, precum si a viziunii conducerii, astazi produsele distribuite de catre HARGHITA HOLDING, corespund unor cerinte ecologice stricte. De aceea, in selectarea partenerilor nostri si a produselor acestora, una dintre principalele criterii dupa care ne ghidam este ca producatorul sa aiba certificari de calitate in productie si sa sa utilizeze procese de productie, materii prime, materiale si aditivi ecologici.

La baza activitatii companiei HARGHITA HOLDING sta principiul conform caruia utilizarea responsabila a produselor de calitate nu este doar un avantaj economic ci contribuie si la protectia sustenabila a mediului. Credem ca productivitatea si eficienta inseamna si tehnologie si inovatie care ne asigura viitorul prin ocrotirea mediului.

Astfel, respectarea standardelor de mediu – consumul de apă, emisiile de dioxid de carbon – in fabricarea diferitelor produse, reprezinta principiul de baza in structurarea protofoliului nostru de produse. De aceea facem eforturi ca produsele distribuite de catre noi sa corespunda cerintelor internationale (Nordic Environmental Label, EU Ecolabel).