Ecobusiness

Noi credem in viitorul prin ocrotirea mediului.

 

Produsele distribuite de  Hargita Holding corespund unor cerinte stricte. In selectarea partenerilor nostri si a produselor acestora, una dintre principalele criterii dupa care ne ghidam este ca producatorul sa aiba certificari de calitate in productie si sa se utilizeze procese de productie, materii prime, materiale si aditivi cu efecte benefice mediului inconjurator.

La baza activitatii companiei Hargita Holding sta principiul conform caruia utilizarea responsabila a produselor de calitate nu este doar un avantaj economic, ci contribuie si la protectia sustenabila a mediului. Credem ca productivitatea si eficienta inseamna si tehnologie si inovatie care ne asigura viitorul prin ocrotirea mediului.

Astfel, respectarea standardelor de mediu – consumul de apă, emisiile de dioxid de carbon – in fabricarea diferitelor produse, reprezinta principiul de baza in structurarea portofoliului nostru de produse. De aceea facem eforturi ca produsele distribuite de catre Hargita Holding sa corespunda cerintelor internationale (Nordic Environmental Label, EU Ecolabel).

Viitorul planetei este in mainile noastre!