Firme de curatenie

Curatenia profesionala este o necesitate si nu un lux.

 

Industria curateniei este in crestere, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile firmelor specializate, fie pentru curatarea suprafetelor mari, industriale, fie pentru inlaturarea murdariei din resedinte. Noi oferim solutii excelente si personalizate pentru afacerea ta. Produsele dedicate curatarii rezidentiale sunt in mare parte pentru intretinere, nu pot sa inlature murdaria proceselor industriale. Apelarea la serviciile firmelor de curatenie este inevitabila, si implicit creste si necesarul fata de produsele profesionale de curatat.
Firmele de curatenie se numara printre cei mai importanti parteneri de business ai nostri.

Incepand cu anul 2011 am dezvoltat pachete de solutii si servicii, oferte si consultanta special adresate acestor tipuri de intreprinderi.

Gama de solutii, produse si servicii pentru profesionistii curateniei din intreaga tara este gandita pentru a asigura partenerilor nostri avantaje competitive consistente. Oferim solutii excelente si personalizate pentru partenerii nostrii.

Astfel, firmele de curatenie care ne sunt clienti beneficiaza de:

  • cele mai eficiente solutii si retete pentru curatarea diverselor tipuri de suprafete, cu timpi de actiuni si uscare optimi
  • suport si consiliere pentru testarea de noi solutii de curatenie, echipamente si tehnici de curatenie prin care creste eficienta si profitabilitatea activitatii de curatenie
  • training specializat pentru utilizarea produselor de curatenie
  • asistenta de la comanda pana la livrarea produselor in depozitul clientului

 

Solutii excelente pentru afacerea ta. Curatenie la superlativ pentru clientii tai.