Termeni si conditii

Site-ul harghita-holding.ro este proprietatea societatii Hargita Holding Import-Export S.R.L.

Utilizarea site-ului (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si Hargita Holding Import-Export S.R.L., de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.
Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.harghita-holding.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de Hargita Holding Import-Export S.R.L., implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

 

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.
Clientii www.harghita-holding.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.
Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.
Produsele comercializate prin intermediul www.harghita-holding.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau de bon fiscal.

 

Politica de confidentialitate

www.harghita-holding.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: office@harghita-holding.ro

 

Copyright

Tot continutul site-ului (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L. si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.harghita-holding.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L., intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul www.harghita-holding.ro sau firma HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L.

 

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.harghita-holding.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

 

Accesul la site

HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L. permite accesul nelimitat pe site-ul www.harghita-holding.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L.

 

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de www.harghita-holding.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

 

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.harghita-holding.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L.
Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.harghita-holding.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L. a defectului reclamat.
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.
Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca apar probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@harghita-holding.ro

 

Modificari

HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.harghita-holding.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.
Utilizatorul www.harghita-holding.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre HARGITA HOLDING IMPORT-EXPORT S.R.L.. , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

 

Politica de returnare

Hargita Holding admite schimbarea marfii livrate care inregistreaza miscare lenta pe o perioada de 60 zile calendaristice, cu alte marfuri in aceeasi valoare, in urmatoarele cazuri:

  • marfurile returnate sa nu prezinte modificari sau alterari, care ar face imposibila valorificarea marfii
  • miscarea lenta a marfii sa nu se datoreze culpei Beneficiarului
  • marfa ce se solicita a fi returnata sa nu depaseasca 10% din rulajul net lunar raportat la media ultimelor 3 luni

 

Pentru marfurile retur care indeplinesc conditia prevazuta, Cumparatorul va emite aviz de insotire a marfii si va dispune trimiterea marfii la depozitul Furnizorului.
Furnizorul va verifica daca sunt indeplinite conditiile de retur prevazute, va stabili marfurile acceptate la retur, respectiv valoarea acestora.
Marfurile, respectiv valorea de acceptare la retur, vor fi facturate Cumparatorului cu valoare in minus. Marfurile neacceptate la retur vor fi ridicate de Cumparator de la depozitul Hargita Holding.
Neridicarea marfii in maxim 30 de zile de la comunicarea ridicarii de catre Vanzator, da dreptul Vanzatorului de a trece la distrugerea marfurilor respective, fara nici o obligatie de despagubire sau plata. Dispozitiile enumerate se aplica tuturor produselor cu exceptia produselor chimice.

A következő szövegrész egyelőre ne legyen látható:
Conform O.G. 130/2000, cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la produs(e), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Legea specifica in mod clar ca returnarea produselor in acest caz se face pe cheltuiala acestuia.
Inainte de a returna produsele, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@harghita-holding.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. In maximum 30 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de folosire, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.
Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.harghita-holding.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.