Curatarea suprafetelor acoperite cu textile

Curatarea suprafetelor acoperite cu textile

La fel ca si in cazul altor tipuri de suprafete, intretinerea si curatarea suprafetelor acoperite cu textile este extrem de importanta. Covoare, mochete, tapiterii sunt prezente in foarte multe domenii: hoteluri, restaurante, institutii, cladiri de birouri. Pe langa faptul ca astfel protejam suprafetele textile, un alt aspect important este mentinerea unui mediu curat si igienic.

Curatarea nepotrivita a acestor suprafete poate conduce la deteriorarea lor in timp. Metodele obisnuite includ aspirarea si curatarea chimica.

In urmatoarele va prezentam trei modalitati de curatare a tapiteriilor, covoarelor, suprafetelor textile:

  • Metoda de aspirare
  • Metoda prin utilizarea aspiratorului cu injectie/extractie
  • Metoda de curatare pe baza de spuma uscata

Metoda de aspirare

In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, se decide ce capacitate trebuie sa aiba aspiratorul cu care se va efectua curatarea. Prin aceasta metoda, se realizeaza o curatenie uscata, fiind indepartate murdaria si resturile de pe suprafata.

Pentru aceasta metoda de curatare oferim gama de aspiratoare profesionale Tennant V-CAN.

Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-10 este un aspirator pentru uz uscat, este compact, foarte usor de utilizat si reprezinta o alegere buna pentru utilizarea in spatii mici. E silentios, avand doar 68 dBA, astfel este potrivit pentru curatenia in institutii, scoli si birouri, deoarece nu deranjeaza activitatile din jur.

Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-12 reprezinta alegerea potrivita pentru curatarea frecventa, fiind manevrabil in spatii stramte. Este un aspirator foarte silentios, nivelul de zgomot fiind de 63 dBA, ceea ce il face potrivit pentru curatenia in institutii, scoli si birouri, deoarece nu perturba activitatile din jur.

Aspiratorul profesional Tennant V-CAN-16 este potrivit pentru mai multe aplicatii, avand un rezervor de mare capacitate. Nivelul de zgomot al acestui aspirator este de 62 dBA. Avand un nivel de zgomot redus, aspiratorul este potrivit pentru curatenia in institutii, birouri si scoli si este destinat in special firmelor de curatenie.

Curatarea suprafetelor acoperite cu textile – Metoda utilizarii aspiratorului cu injectie/extractie

Aspirarea este absolut necesara ca prim pas si in cazul curateniei textilelor cu aparatul injectie/extractie.

Pentru un rezultat excelent va oferim Detergentul de covoare Aquagen SX, de la producatorul de renume mondiala Sucitesa. Detergentul de covoare Aquagen SX este potrivit pentru mochete, tapiterii, covoare, huse auto si alte produse textile de acoperire montate.

Acest detergent, impreuna cu Aspiratorul cu injectie/extractie 1210 -15 l M12102004N, ofera o curatare impecabila.

Detergent de curatare textile Aquagen SX

Dozam 2-5% din produs in depozitul cu apa curata a masinii. Parcurgem cu aparatul suprafata de lucru. Pentru a nu ramane urme este important sa o parcurgem intr-o singura directie.

Detergentul Aquagen SX curata in profunzime. Patrunde in fibra si inlatura petele dificile. Neutralizeaza mirosurile neplacute fara a le masca, incorporeaza tehnologia Deodor. Nu schimba culoarea sau calitatea fibrelor, este conceput pentru a nu modifica proprietatile tesaturilor.

Curatarea suprafetelor acoperite cu textile – Metoda pe baza de spuma uscata

Aspirarea este absolut necesara ca prim pas atat in cazul curateniei textilelor cu aparatul injectie/extractie, cat si la curatarea pe baza de spuma uscata.

Dupa ce am aspirat murdariile de pe suprafata, vom genera spuma pentru a realiza curatenia efectiva. Din gama de produse Sucitesa va propunem Detergentul Aquagen TMC, dedicat curatarii mochetelor si covoarelor.

Exista doua posibilitati de generare spuma: fie manual – utilizand un flacon spumare; fie automat – utilizand un monodisc echipat cu o perie de samponare.

Utilizare manuala: Pulverizam produsul pe suprafata. Frecam si lasam sa se usuce. Folosim o perie sau un aspirator pentru a elimina reziduurile.

Utilizare in echipament:

Dozam 15% din produs in depozitul monodiscului. Parcurgem suprafata de lucru, lasand un strat de spuma uscata. Lasam sa se usuce complet.

Detergent de curatare textile Aquagen TMC

Detergentul Aquagen TMC patrunde in fibrele textile si indeparteaza murdaria, fara sa inmoaie excesiv tesatura. Uscarea in forma de pulbere faciliteaza eliminarea reziduului final. Aquagen TMC neutralizeaza mirosurile neplacute fara a le masca. Acest detergent nu schimba culoarea sau calitatea fibrelor si este eficient impotriva petelor.

Aspiram covorul bine pentru a indeparta orice reziduu.

Utilizat conform specificatiilor, aceste produse sunt concepute pentru a nu modifica proprietatile tesaturilor.

Fise produse: